Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Catherine Keyl heeft spijt van belofte Let's Dance

Shownieuws

Catherine Keyl wil niet meer meedoen aan Let's Dance, maar beloofd is beloofd. De presentatrice zwichtte onder de aanhoudende druk van Carlo Boszhard.

Catherine Keyl wil Britney Spears niet meer nadoen in het RTL-programma Let's Dance, maar beloofd is beloofd. De presentatrice zwichtte onder de aanhoudende druk van collega Carlo Boszhard. "Een moment van zwakte", vertelt ze vrijdagochtend in het AD.

Keyl deed eerder mee aan Dancing With The Stars. "Zeventien uur repeteren om drie minuten te dansen, dat zal me niet weer overkomen", dacht de presentatrice na haar optreden. Toch liet Catherine zich overhalen voor Let's Dance. Maar na het blessureleed van diverse deelnemers aan de show, bekroop haar de angst om ook geblesseerd te raken. In paniek belde ze af.

Uiteindelijk belden Carlo en Irene Moors haar live in de uitzending van hun programma Life 4 You om verhaal te halen. Naar eigen zeggen was Catherine doodmoe en ging ze alsnog akkoord in een zwak moment. "Dom, dom, dom", zegt ze zelf. Zaterdagavond is de langverwachte act van Catherine als Britney Spears te zien op RTL 4.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen