Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans verdeeld over nieuwe single Jackson

Shownieuws

Sommige fans zijn positief, anderen zijn teleurgesteld. De nieuwe single van Michael Jackson, 'This is it', ging maandag in première op de site van de zanger.

Sommige fans zijn laaiend enthousiast, anderen ietwat teleurgesteld. De nieuwe single van Michael Jackson, 'This is it', ging maandagochtend vroeg in première op de site van de popkoning.

De plaat is niet zoals velen verwachtten een uptempo knaller, maar een simpele ballad. Veel fans waren verbaasd dat het liedje uit de oude doos kwam. "Ik had iets nieuws verwacht", zei een verwonderde woordvoerder van The Next Generation Michael Jackson Fanclub. "Dit nummer komt uit zijn 'Off the wall'-tijdperk, maar is nooit eerder uitgebracht."

De Nederlandse Michael Jackson Fanclub is positiever. "Je moet de single een paar keer horen. Het is weer een superplaat. Wel een oude, maar nu is het nummer bewerkt door zijn Jackson 5-broeders."

Beide fanclubs denken wel dat 'This is it' gaat scoren. "Dit moet een nummereenhit worden."

'This is it' is te horen tijdens de laatste scènes van Jacksons gelijknamige film, die op 28 oktober in première gaat. Fans die nog geen genoeg van de King of Pop kunnen eind november terecht bij de platen- en cdbeurs in Utrecht. Daar organiseert de Nederlandse fanclub een tentoonstelling over Jackson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen