Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chauffeur Robbie Williams rijdt fotograaf aan

Shownieuws

De chauffeur van Robbie Williams heeft zondagavond een fotograaf aangereden. Williams, die zijn comeback maakte op de Britse televisie, brak in tranen uit.

Na zijn comeback op de Britse televisie brak Robbie Williams in tranen uit. Geen tranen van geluk: Williams' chauffeur reed een fotograaf aan, waar de zanger zo van schrok dat hij de waterlanders niet meer tegen kon houden.

De 18-jarige fotograaf kwam met beide benen onder de wagen klem te zitten. Op foto's die verschillende Britse media publiceerden is te zien hoe de fotograaf onder de wagen ligt. De man werd volgens de Britse versie van Metro ter plekke behandeld en hield slechts lichte verwondingen over aan de aanrijding. Williams' werd met een andere auto naar zijn hotel gebracht.

De 'Rock dj'-zanger maakte zondagavond zijn comeback op de Britse televisie. Voor het eerst in drie jaar klom hij tijdens een tv-show op het podium. Tijdens de Britse X Factor bracht Williams zijn nieuwe single 'Bodies' ten gehore. De tweede liveshow van de talentenjacht was zondag toch al beladen. Jurylid Louis Walsh, tevens manager van Boyzone, was afwezig vanwege het plotselinge overlijden van Stephen Gately.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen