Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robert ten Brink in spanning over grootvaderschap

Shownieuws

Over twee maanden wordt presentator Robert ten Brink opa. "We moeten maar afwachten of het wel goed gaat", vertelt hij aan Novum Nieuws.

Over twee maanden is het zo ver. Presentator Robert ten Brink en zijn vrouw Roos worden opa en oma. Spannend vinden de twee het wel. "We moeten maar afwachten of het wel goed gaat", vertelt Robert aan Novum Nieuws.

Ten Brinks oudste dochter Nina (25) is nu zeven maanden in verwachting. Volgens moeder Roos is ze 'zo ver klaar als je voor een eerste kind klaar kunt zijn'. "Een eerste kind is altijd heel onwerkelijk, je weet niet wat je te wachten staat." Robert gaat nog een stapje verder. "Wat mensen nooit snappen als ze voor het eerst een kind krijgen is dat er een echt kind uit komt. Dat zien ze pas als het zo ver is."

Of Robert en Roos zich ook gaan gedragen als opa en oma, is nog maar de vraag. "Ons jongste kind is 13, dus we zitten nog midden in de kinderen", legt Robert uit. "Maar misschien worden we over twee maanden ineens wel heel opa- en oma-achtig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen