Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mensen tonen geen respect voor Miley Cyrus

Shownieuws

Miley Cyrus vindt haar werk geweldig, maar ervaart ook de schaduwzijde van haar job. Volgens de ster draait alles om respect, maar daar schort het wel eens aan.

(Novum/AP) - Tienerster Miley Cyrus vindt haar werk geweldig, maar ervaart ook de schaduwzijde van haar beroemdheid. Volgens de Miley draait alles om respect, maar daar schort het bij het publiek nog wel eens aan. "Mensen vergeten dat als je beroemd bent, ze nog steeds respect moeten tonen voor jou en voor je privacy."

De 16-jarige Miley pleit ook voor respect voor haar ouders en voor de manier waarop zij haar hebben opgevoed. "Ze voeden me op, net als elke ouder dat zou doen. Het is niet aan de media of aan wie dan ook om dat te veroordelen", vertelt het kindsterretje.

Gelukkig is het niet één en al negativiteit wat de klok slaat. Miley vindt het te gek om contact met haar fans te hebben via Twitter. De zangeres krijgt ontzettend veel reacties via het medium. "Ik vind het geweldig om via die site te weten te komen wat fans van mijn album vinden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen