Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brigitte Nijman keert terug na heftige periode

Shownieuws

Musicalster Brigitte Nijman is vastbesloten terug te keren in showbizzland. De 39-jarige artieste maakte een heftige periode met haar familie door.

Musicalster Brigitte Nijman is vastbesloten terug te keren in showbizzland. De 39-jarige artieste maakte een heftige periode mee, waarin haar familie werd getroffen door medische drama's. Dat vertelt de blondine in een interview met De Telegraaf.

Bij haar acht jaar jongere zusje werden twee jaar geleden twee tumoren ontdekt. De situatie greep de musicalster erg aan. "Het is afschuwelijk om je zusje aan 56 slangen te zien liggen." Wonder boven wonder herstelde Brigittes zusje snel. Maar alsof dat niet genoeg was, overleed haar vader een jaar geleden vrij plotseling.

De heftige periode was ook een tijd van bezinning, vertelt de artiest. Nijman besloot goed na te denken over wat ze nu echt wilde en dat bleek een eigen repertoire. Ze wilde eigenlijk vanaf haar twintigste al popzangeres worden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, Brigitte heeft er ook net weer een auditie opzitten voor een 'productie in 2010/2011'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen