Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rattengate maakte alcoholist van Rob de Nijs

Shownieuws

Tijdens Rattengate greep Rob de Nijs regelmatig naar de fles. "Bij elke dreun dacht ik 'geef maar een borrel'." Een jaar geleden kwam de zanger tot inkeer.

Tijdens Rattengate greep Rob de Nijs regelmatig naar de fles. Dat onthulde de zanger in Tijd voor Max. "Bij elke dreun dacht ik 'geef maar een borrel'", zei De Nijs.

De ruzie met ex Belinda Meuldijk trok zo veel media-aandacht dat De Nijs naar de fles greep. "Ik kon niets goed doen. Niet reageren was niet goed en als ik wel reageerde, was het nog niet goed. Op een gegeven moment wist ik niet meer hoe ik moest reageren." De Nijs kwam destijds in opspraak door uitgelekte foto's die in zijn huis waren genomen toen zijn ex er woonde met hun autistische zoon. In het huis waren viezigheid en ratten te zien. Door de foto's kwam het tot moddergooien tussen de zanger en zijn ex.

De Nijs kwam een jaar geleden tijdens zijn huwelijksreis met zijn nieuwe vrouw Henriëtte tot inkeer. "Ik had te veel gedronken en werd de dag daarop wakker met zo'n kater dat ik dacht: dit wil ik niet meer. Ik ben toen gestopt met drinken." Sindsdien is er geen druppel alcohol meer over de lippen van De Nijs gegaan. "Ik voel me fantastisch."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen