Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Transseksueel Kelly 'zwaar beledigd' door EO

Shownieuws

Transseksueel Kelly van der Veer is zwaar beledigd door Manuel Venderbos. De EO-presentator noemde Kelly dinsdag een 'uit de hand gelopen travestiet'.

Transseksueel Kelly van der Veer is zwaar beledigd door Manuel Venderbos. De presentator van het EO-programma Jong noemde Kelly dinsdag een 'uit de hand gelopen travestiet'. In SBS Shownieuws kondigt Kelly donderdag aan dat ze juridische stappen tegen Venderbos gaan ondernemen. "Ik weet niet of het gaat helpen, maar dan is in ieder geval mijn woede weg."

De opmerking van Venderbos schoot Kelly, die bekend werd door haar deelname aan Big Brother, danig in het verkeerde keelgat. "Hij had me beter recht in mijn gezicht kunnen slaan. Het deed zo'n zeer. Ik heb hier met mijn vuisten op de deur geslagen, echt zo not ladylike." De EO-presentator gaat diep door het stof. "Om met Máxima te spreken: het was wel een beetje dom. Ik zou het nu anders hebben geformuleerd."

Volgens Venderbos is er een bloemetje onderweg, maar of dat nog veel goeds doet valt nog maar te bezien. "Het liefst rij ik naar zijn huis en sla ik hem helemaal in elkaar, maar ja, dat kun je niet maken als vrouw zijnde", zegt Van der Veer. "Ik ben niet alleen maar hysterisch, ik ben ook een heel gevoelig mens!"

Venderbos stelt voor een drankje te doen, zodat alles uitgesproken kan worden. "Hopelijk kunnen we elkaars vooroordelen weg kunnen nemen." Dat voorstel lijkt echter niet in vruchtbare aarde te vallen bij Kelly. "Ik wil die man nooit zien, hij moet bij mij uit de buurt blijven, ik waarschuw hem echt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen