Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel B. bevestigt reünie Spice Girls

Shownieuws

De Spice Girls komen weer bij elkaar, maar niet voor het WK voetbal zoals door verschillende Britse media werd gesuggereerd. Dat laat Mel B. weten via Twitter.

De Spice Girls komen weer bij elkaar, maar niet voor het wereldkampioenschap voetbal zoals door verschillende Britse media werd gesuggereerd. Melanie Brown, ook bekend als Scary Spice, laat via Twitter weten dat de meiden zich opnieuw opmaken voor een reünie.

Het is niet voor het eerst dat de Spice Girls zich opmaken voor een reünie. In 2007 kwamen de vijf ook samen voor een aantal concerten. Geruchten over een nieuwe reünie staken de kop op nadat Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton en Geri Halliwell samen hadden gedineerd. Bij dat etentje was Victoria Beckham niet aanwezig.

Waarom de meiden weer bij elkaar komen en of Victoria dan wel van de partij is, is nog niet duidelijk. Mel B. bevestigt de geruchten over een reünie via Twitter, maar houdt in het midden waarom de dames weer in hun alter ego's kruipen. Ze houdt het op 'andere redenen' dan het WK voetbal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen