Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Test wijst Jude Law aan als vader'

Shownieuws

Jude Law is de vader van het kind dat hij bij zijn ex Samantha Burke verwekte. De acteur twijfelde of het meisje echt van hem is en eiste een vaderschapstest.

Jude Law is toch echt de vader van het kind dat hij bij zijn ex Samantha Burke verwekte. De acteur twijfelde of het meisje echt van hem is en eiste een vaderschapstest. Die wijst volgens Burke uit dat Law haar bezwangerde, meldt entertainmentwebsite TMZ.

Actrice en model Samantha Burke beviel op 22 september van een dochtertje, dat ze Sophia noemde. Law gaf in eerste instantie aan zijn verantwoordelijkheid te nemen als vader. De 36-jarige acteur krabbelde echter terug toen zijn ex steeds meer de media op ging zoeken en eiste een vaderschapstest.

Law was niet aanwezig bij de bevalling, onbekend is of hij zijn jongste telg al heeft gezien en of hij het meisje erkent.

De acteur heeft al drie kinderen uit zijn huwelijk met actrice en modeontwerpster Sadie Frost. De twee gingen in 2003 na een huwelijk van zeven jaar uit elkaar. In 2006 liep een verloving met actrice Sienna Miller op de klippen nadat Law vreemd was gegaan met een kindermeisje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen