Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miley Cyrus raadt 'cyberspacevakantie' aan

Shownieuws

Sinds Miley Cyrus gestopt is met twitteren, raadt ze iedereen aan om ook een 'cyberspacevakantie' te boeken. Volgens de ster is internet niet de echte wereld.

Sinds Miley Cyrus gestopt is met twitteren, raadt ze iedereen aan om ook eens een 'cyberspacevakantie' te boeken. Volgens het tienersterretje is de computer niet het enige op de wereld en zijn er nog zoveel andere dingen om van te genieten.

De Disney-ster denkt dat mensen vergeten dat internet niet de echte wereld is. "Als we nu eens meer tijd besteden aan de dingen die we graag doen, in plaats van erover te twitteren", meldt Cyrus in een blog op haar website. "Ik denk dat we dan een stuk meer van ons leven kunnen genieten."

De 16-jarige Cyrus stopte vrijdag met haar tweets omdat ze daardoor elke dag weer in het nieuws kwam. De Hannah Montana-actrice rapte in een filmpje op YouTube dat ze geen privéleven heeft als ze op elk moment de wereld vertelt wat ze aan het doen is.

Het zat Cyrus dwars dat de media al haar berichten overtikten en er nieuws van maakten. "Zelfs al doe ik mijn haar, zie ik dat de volgende dag op de roddelsites", jammert ze.

De dagelijkse perikelen van Cyrus werden door meer dan 1,1 miljoen fans gevolgd. Vele fans voelden zich in de steek gelaten door het plotselinge vertrek van de 16-jarige tienerster. Cyrus voelt met de fans mee. "Twitter is een schitterende manier om in contact te zijn en het schokt me dat velen van jullie er kapot van zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen