Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Herfstweer leidt tot televisiesuccessen

Shownieuws

Het druilerige weer in Nederland levert blije gezichten op in televisieland. Maar liefst vijftien programma's trokken vrijdag meer dan een miljoen kijkers.

Het druilerige weer in Nederland levert blije gezichten op in televisieland. Maar liefst vijftien programma's trokken vrijdag meer dan een miljoen kijkers. Naast het bijna altijd dominerende Acht Uur Journaal boekten 'Van Duin op z'n best' en Popstars de meeste kijkers op de vrijdagavond.

Met ruim 1,8 miljoen kijkers trok André van Duin bijna net zoveel televisiekijkers als het NOS Journaal, waar bijna 1,9 miljoen mensen naar keken. De bijna 1,5 miljoen kijkers voor Popstars deden SBS6 juichen. En de programmering van de televisiezender bleek ook succesvol. Het daaropvolgende Hart Van Nederland behaalde bijna evenveel kijkers.

Het altijd populaire Gooische Vrouwen eindigde op de vijfde plek in de kijkcijferlijst. Met 1,4 miljoen kijkers kan Linda de Mol, bedenker en actrice in de serie, wederom tevreden zijn. De dramaserie over vier vrouwen in het Gooi maakt naast Boer Zoekt Vrouw en Wie Is De Mol? kans op de Gouden Televizier-Ring.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen