Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Inge de Bruijn wint Let's Dance

Shownieuws

Inge de Bruijn is winnaar geworden van het dansprogramma Let's Dance. De meeste kijkers stemden voor de Michael Jackson-act van de dansende zwemster.

Inge de Bruijn is zaterdag winnaar geworden van het dansprogramma Let's Dance. Een meerderheid van de kijkers stemde voor de Michael Jackson-act van de dansende zwemster. In de gedaante van de King of Pop stal De Bruijn de show tijdens de finale van het dansprogramma.

De Bruijn nam het op tegen John Williams als Beyoncé, Jody Bernal als Justin Timberlake, Jochem van Gelder als Boney M, Carlos Lens als MC Hammer, het 'Eigen huis en tuin'-team als Madonna en achtergronddansers en de travestietenact van de radio 538-dj's als Lady Marmelade.

Speciaal voor de finale hadden de dansende sterren nog meer uitgepakt dan voorheen. Zo verscheen John Williams tijdens zijn Beyoncé-act op het nummer 'Single ladies' niet in het bekende zwarte pakje uit de clip, maar droeg hij een feestelijk gouden exemplaar. Williams verloor nipt van de grote winnares.

Praatjesmaker-presentator Jochem van Gelder mocht voor de gelegenheid zijn eigen kinderen etaleren. Het grut danste samen met papa op de muziek van Boney M. Als openingsact kropen de presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors samen met tv-jurylid en choreograaf Marc Forno in de huid van K3. Met een hilarische medley van de kleuterpopgroep zetten ze de toon voor een vermakelijke avond.

Winnares Inge de Bruijn noemde haar overwinning 'super' en benadrukte dat ze het allemaal deed voor het goede doel. Een deel van de opbrengst van de stemmende kijkers via sms gaat naar de stichting Kinderen Kankervrij. "Ik deed dit allemaal voor de zieke kinderen", zei ze de sportvrouw na afloop, die tevens ambassadrice is van de organisatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen