Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt en Quentin Tarantino belaagd met dildo

Shownieuws

Tv-programma CQC probeerde een dildo te slijten aan regisseur Quentin Tarantino en acteur Brad Pitt. Tarantino liep echter niet warm voor de plastic penis.

Wie op een set van regisseur Quentin Tarantino in slaap valt, wordt voor straf gefotografeerd met een grote, paarse dildo. Tv-programma CQC probeerde hetzelfde geintje uit te halen en volgde Brad Pitt en Tarantino door de Spaanse stad San Sebastian met een speciale plastic penis.

Tijdens de opnamen van 'Inglourious basterds' ontkwam ook hoofdrolspeler Brad Pitt niet aan Big Jerry. Pitt maakte er naar eigen zeggen zelfs een sport van elke dag gekiekt te worden met de pastic penis. "Ik zei tegen Quentin dat sommige acteurs af en toe gewoon een schoonheidsslaapje nodig hebben. Ik probeerde elke dag op de Wall of Shame te komen!".

CQC bedacht dat een dildo in de vorm van een Amsterdammertje veel fotogenieker was. Tijdens een persconferentie probeerde verslaggever Tom de namaakpenis te slijten aan de wereldberoemde regisseur. Die was echter te gehecht aan zijn Big Jerry. "Mijn Jerry is negen keer groter dan de jouwe, ik wil je ienemieniepikkie niet!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen