Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leontien Borsato: samen komen we er wel doorheen

Shownieuws

Het faillissement van The Entertainment Group raakt ook Leontien Borsato. "Het gaat goed, maar ik voel me wel anders dan anders." TEG ging dinsdag failliet.

Het faillissement van The Entertainment Group raakt ook Leontien Borsato. "Het gaat goed met me, maar ik voel me wel anders dan anders", zegt de vrouw van Marco Borsato tegen RTL Boulevard. Het artiestenbureau van Borsato werd dinsdag failliet verklaard.

"Samen komen we er wel doorheen, het leven gaat door", zegt de actrice. Toch moet ze toegeven dat het faillissement van het artiestenbureau waarvan haar man medeaandeelhouder is haar niet in de koude kleren is gaan zitten. "Ik ben teleurgesteld en boos, maar net als Marco weet ik alleen nog niet op wie."

Marco zei woensdag tijdens een persconferentie dat hij niet op zoek is naar een schuldige en dat hij ook niet weet op wie hij boos zou moeten zijn. Tijdens diezelfde persconferentie brak Marco in tranen uit. "Ik vond het moeilijk om te zien hoe hij brak, daardoor brak ik ook", zegt Leontien over de emotionele beelden.

Ondanks alle tegenslag ziet Leontien het positief in. "Een beetje boos zijn is terecht, maar je moet ook weer door. Je schiet er niets mee op. We zijn allemaal nog gezond en dat is het allerbelangrijkste."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen