Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hole in the Wall trekt 1,9 miljoen kijkers

Shownieuws

Beau van Erven Dorens en Gerard Joling kunnen opgelucht ademhalen. De eerste Hole in the Wall wist zaterdag 1,9 miljoen mensen voor de buis te kluisteren.

Beau van Erven Dorens en Gerard Joling kunnen opgelucht ademhalen. De eerste aflevering van Hole in the Wall wist zaterdag 1,9 miljoen mensen voor de buis te kluisteren. Dat bleek zondag uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Het programma van SBS 6 was daarmee na het NOS Journaal van 20.00 uur, het best bekeken tv-programma zaterdag.

In het van oorsprong Japanse format moeten teamcaptains Van Erven Dorens en Joling met hun teams allerlei capriolen uithalen om zich door de vormen in de bewegende muur te manoeuvreren. De muur komt met grote snelheid op de deelnemers af en als zij hun lichaam niet op tijd in de juiste positie hebben gebracht, resulteert dit in een val in een zwembad.

Iedere week worden bekende Nederlanders in een strak zilverkleurig pak gehesen en met de voorgevormde figuurtjes in de muur geconfronteerd. Deze week waren het Hans Kraay jr, Jan Joost van Gangelen, Winston Post en Bas Muijs die tijdens de tv-show hun souplesse moesten tonen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen