Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ali B zou honderd gratis shows geven voor Marco

Shownieuws

Net als vele andere artiesten steekt ook Ali B zijn muzikale vriend Marco Borsato een hart onder de riem. "De draad weer oppakken, concerten geven en doorgaan".

Nu Marco Borsato na het faillissement van The Entertainment Group diep in de put zit, kan hij in ieder geval nog rekenen op de steun van zijn muzikale vrienden. Ook rapper Ali B, met wie Borsato vaak op de bühne stond, steekt de zanger een hart onder de riem.

"Hup de draad weer oppakken Marco, concerten geven en doorgaan", is de opbeurende boodschap van Ali B. "Als Marco mij vraagt om honderd shows gratis te doen om hem te helpen dan doe ik dat", zei de rapper in het tv-programma 'Kijk dit nou'. "Daar ga ik niet eens over twijfelen, dat is liefde."

Toch is de rapper, die in 2004 samen met Borsato een grote hit scoorde met 'Wat zou je doen', niet van de partij bij de Marco & Friends-concerten. Die shows heeft Borsato in het leven geroepen om Symphonica in Rosso te redden. Borsato en zijn muzikale vrienden treden op 20 en 21 oktober kosteloos op om Diana Ross naar Nederland te kunnen halen. "Ik ben wel benaderd, maar heb alle twee de dagen theatershows", legt Ali B uit. Zij neefje Yes-R treedt op in zijn plaats.

Tot slot deed de rapper nog een opmerkelijke oproep in het TMF-programma. "Als je hem echt wil steunen, zou ik zeggen, maak wat geld over!", riep Ali B. Borsato heeft juist meerdere malen aangegeven dat hij niet zit te wachten op medelijden en dat hij niet uit een vuilnisbak hoeft te eten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen