Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jude Law met jurk en lippenstift in nieuwe film

Shownieuws

Jude Law staat bekend als hartenbreker, maar voor zijn nieuwe film greep hij naar de lippenstift. In de film 'Rage' speelt hij een transseksueel supermodel.

Acteur Jude Law staat bekend als hartenbreker van Hollywood, maar voor zijn nieuwste film ging hij letterlijk in de schoenen van een dame staan. In de lowbudget rolprent 'Rage' kruipt Law in de huid van Minx, een transseksueel supermodel.

In 'Rage' schuift Law vrijwel onherkenbaar door het beeld met een zwarte pruik. Gehuld in een zwarte strapless jurk en voorzien van lippenstift en een hele berg oogschaduw zet de Brit het transseksuele supermodel neer. 'Rage' gaat over de wereld achter de schermen bij een modeshow in New York.

Het kostte Law moeite om in de huid van een vrouw te kruipen, bekent hij tijdens de première tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. "De eerste dag ben ik uren bezig geweest om al mijn haar weg te halen. Ik ben nogal een lafaard. Ik durfde het niet te laten harsen, dus heb ik alles afgeschoren", biecht Law op. De Brit moet bekennen dat hij erg veel last van jeuk heeft gehad. "Zeker toen het weer terug groeide."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen