Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'McSteamy' klaagt website aan om 'sekstape'

Shownieuws

Eric Dane en zijn vrouw klagen website gawker.com aan voor het publiceren van hun homevideo. Ze eisen een miljoen euro voor het online zetten van de naaktvideo.

Acteur Eric Dane en zijn vrouw actrice Rebecca Gayheart klagen website gawker.com aan voor het publiceren van hun omstreden homevideo. De website plaatste het naaktfilmpje van het echtpaar vorige maand online. Het acteurskoppel is daar op zijn zachtst gezegd niet blij mee en eist ruim een miljoen dollar van de boosdoeners. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

De video laat een naakt samenzijn van Eric Dane, die zijn bijnaam McSteamy verwierf in Grey's Anatomy, met zijn vrouw Rebecca Gayheart en Playboy-model Kari Ann Peniche zien. In de video worden geen seksuele handelingen verricht. Wel loopt er op dit moment een onderzoek bij de politie naar mogelijk gebruik van drank en drugs tijdens het onderonsje.

De website in kwestie laat weten nog geen officiële aanklacht te hebben ontvangen, maar reageert vooralsnog laconiek. Een medewerker schrijft op zijn Twitter-pagina: "Om Dane's advocaat te citeren: als je je sekstape niet op het internet wilt terugzien, maak er dan geen!" Donderdagmiddag stond de video nog online.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen