Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanye West komt niet opdagen bij BET Hip-Hop Awards

Shownieuws

Kanye heeft een nieuwe tactiek om genante situaties te voorkomen tijdens een prijsuitreiking. Bij de BET Hip-Hop awards is hij simpelweg niet komen opdagen.

Kanye West heeft een nieuwe tactiek om genante situaties te voorkomen tijdens prijsuitreikingen. Gewoon niet komen, lijkt het nieuwe credo van de rapper te zijn. Hoewel de rapper wel verwacht werd, kwam hij niet opdagen bij de BET Hip-Hop Awards.

Grote kans dat zijn afwezigheid te maken heeft met zijn omstreden actie tijdens de MTV Video Music Awards van afgelopen maand. De rapper riep veel kritiek over zich af door de microfoon van countryzangeres Taylor Swift af te pakken tijdens haar bedankspeech. Volgens West had niet zij maar Beyoncé de prijs voor 'beste videoclip' moeten winnen.

Tijdens de vierde editie van de jaarlijkse Hip-Hop Awards werd Jay-Z geëerd als 'MVP of the Year', terwijl Ice Cube de 'I Am Hiphop' Icon Award in de wacht wist te slepen. Rapper T.I had minder geluk, hij had twee prijzen gewonnen maar kon deze niet ophalen omdat hij in de gevangenis zit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen