Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Letterman nam minnares mee tijdens familietripje'

Shownieuws

David Letterman sprong gevaarlijk om met zijn schuinsmarcheerderpraktijken. De assistent waar Letterman een verhouding mee had, ging met het gezin op vakantie.

David Letterman sprong gevaarlijk om met zijn schuinsmarcheerderpraktijken. De assistent waar Letterman een verhouding mee heeft gehad, is doodleuk met het gezin op vakantie geweest, vertellen ingewijden tegen de Amerikaanse krant The New York Post.

Lettermans vrouw Regina Lasko zou tijdens het familietripje naar het Caribische eiland St. Barts nog geen enkel idee hebben dat de veel jongere assistente Stephanie Birkitt de lakens deelde met haar 62-jarige echtgenoot. "Lasko zal vast woedend zijn dat Letterman zo brutaal was om zijn maîtresse uit te nodigen tijdens de vakantie met hun 6-jarige zoontje", liet een bron aan de krant weten.

Letterman ging begin deze maand met de billen bloot en gaf in zijn tv-show toe dat hij vreemd ging. Een afpersingspoging bracht Letterman ertoe in zijn Late Show toe te geven dat hij seks had met verschillende medewerksters van het programma. De 51-jarige Robert Halderman, die ook werkzaam is voor de Amerikaanse zender CBS, wordt ervan verdacht twee miljoen dollar geëist te hebben in ruil voor het onder de pet houden van Lettermans affaires.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen