Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jackson handschoen goed voor 48 duizend euro

Shownieuws

Circa 48 duizend euro: dat is een handschoen waard als die gedragen is door Michael Jackson. Jackson droeg de handschoen vierentwintig jaar geleden.

(Novum/AP) - Circa 48 duizend euro: dat is een handschoen waard als die gedragen is door Michael Jackson. De handschoen die vierentwintig jaar geleden om de hand van de King of Pop prijkte tijdens zijn 'Victory Tour', werd geveild in Los Angeles. Vorige maand heeft iemand 34 duizend euro neergeteld voor een Jackson-handschoen.

Ook andere stukken uit Hollywood en de muziekwereld gingen onder de hamer. Zoals de Martin D-28 gitaar waar Elvis Presley op speelde tijdens zijn laatste Las Vegas optreden. Voor circa 73 duizend euro mocht de bieder de beroemde gitaar meenemen.

Liefhebbers van de film 'Jurassic Park' konden ook hun slag slaan. Een model van de dinosauriër Velociraptor die in de film is gebruikt, werd voor ongeveer 52 duizend euro op de kop getikt. De veilingen op donderdag en vrijdag hebben in totaal zo'n 3,3 miljoen euro in het laatje gebracht, meldt het veilinghuis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen