Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oprah aangeklaagd door stewardess

Shownieuws

Een stewardess van Oprahs privéjet is naar de rechter gestapt omdat ze onterecht beschuldigd zou zijn van seks tijdens de vlucht. Ze eist vijftigduizend euro.

Oprah Winfrey heeft weer een claim aan haar broek hangen. Een stewardess van Oprahs privéjet is naar de rechter gestapt omdat ze onterecht beschuldigd zou zijn van 'ongepast intiem gedrag' tijdens de vlucht, meldt entertainmentwebsite TMZ.

Veel mensen zouden juist trots zijn als ze zich bij de Mile High Club kunnen voegen maar de stewardess Corrine Gehrls werd ontslagen door haar rendez-vous in de lucht. Volgens de ingediende rechtbankdocumenten werd Gehrls afgelopen juli de laan uitgestuurd samen met de piloot met wie ze de lakens gedeeld zou hebben. Ze beweert dat twee andere stewards tegen de talkshowdiva gelogen hebben over haar vermeende slippertje.

De ontslagen stewardess laat het er niet bij zitten en heeft een aanklacht ingediend tegen Harpo, het bedrijf van de talkshowdiva en de twee stewards die het seksverhaal volgens haar uit de duim hebben gezogen. Ze eist 75 duizend dollar, meer dan vijftigduizend euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen