Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Phillips aborteerde kind van haar vader

Shownieuws

Mackenzie Phillips pleegde abortus omdat het kind van haar eigen vader zou kunnen zijn. Haar vader, The Mamas and the Papas-zanger John Philips, betaalde.

Mackenzie Phillips heeft een abortus gepleegd omdat het kind van haar eigen vader zou kunnen zijn. Dat vertelde de actrice tijdens de tv-show van Oprah Winfrey. Haar vader, The Mamas and the Papas-zanger John Phillips, heeft destijds de abortus betaald. Op dat moment is de incestueuze relatie ten einde gekomen. "Sindsdien heeft hij me nooit meer aangeraakt."

Het verhaal dat Phillips jarenlang zijn dochter Mackenzie heeft misbruikt, kwam woensdag aan het licht toen ze haar autobiografie 'High on arrival' in de Verenigde Staten uitbracht.

De Amerikaanse schrijft dat ze een dag voor haar bruiloft verkracht is door haar vader. De destijds 19-jarige was een drugsverslaafde. "Op de avond voor mijn bruiloft kwam mijn vader langs, hij was vastbesloten de trouwerij tegen te houden. Ik had een hele zooi pillen geslikt en papa had ook van alles gebruikt. Uiteindelijk raakte ik in zijn bed buiten bewustzijn. Ik werd die nacht wakker en kwam erachter dat ik seks had met mijn eigen vader."

Actrice Mackenzie werd bekend door haar rol in de sitcom 'One day at a time'. Nadat ze vanwege haar drugsgebruik uit de tv-serie werd gezet, kickte ze samen met haar vader af. Later zong ze samen met haar vader in zijn band The New Mamas and Papas. John Phillips stierf in 2001.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen