Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Presentator Valerio is preuts op tv

Shownieuws

Hoewel Valerio een belangrijk gezicht is van de brutale omroep BNN, vindt hij het te ver gaan om op tv over seks en drugs te praten. "Ik ben veel te netjes."

Hoewel Valerio Zeno een van de belangrijkste gezichten is van de brutale omroep BNN, vindt hij het te ver gaan om op tv over seks en drugs te praten. Dat vertelde de presentator in een interview met het AD.

Zeno heeft tijdens zijn sollicitatiegesprek al aangegeven dat hij BNN's huismerk Spuiten en Slikken niet wil presenteren. "Daarvoor ben ik veel te netjes", lichtte de 25-jarige toe. "Ik doe er waarschijnlijk al een kwartier over om het woord piemeltje uit te spreken."

Naar eigen zeggen is de presentator niet preuts. "Met vrienden over seks praten is prima, maar op tv is gewoonweg niet gepast." Ondanks zijn keurige instelling vindt hij zichzelf 'honderd procent BNN'. "De omroep bestaat toch niet alleen uit seks."

De presentator is nog steeds verbaasd over zijn succes. "Blijkbaar kun je met een licht Amsterdams accent, steenkolen-Engels en een slome en monotone stem toch heel ver komen."

Valerio kwam via het programma 6pack bij TMF terecht. Daar presenteerde hij onder meer Wakker Worden Met Valerio en Valerio's Datingshow. BNN was de volgende stap, bij deze omroep was hij onder meer te zien in de tv-programma's 'Je zal het maar hebben' en Sterretje Gezocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen