Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Single Michael Jackson postuum uitgebracht

Shownieuws

De single 'This is it' van Michael Jackson zal 12 oktober postuum verschijnen. De achtergrondzang is ingezongen door de broers van de overleden zanger.

(Novum/AP) - De single 'This is it' van Michael Jackson zal 12 oktober postuum verschijnen. Producent Sony Music Entertainment wilde niet veel details kwijt over de plaat, maar maakte wel bekend dat Jackson in het nummer wordt ondersteund door de achtergrondzang van zijn broers.

Twee weken later wordt een dubbel-cd uitgebracht, gelijktijdig met de lancering van de film die beeldmateriaal bevat van de repetities van Michaels geplande concerttoer. De eerste cd bevat bekende hits van The King of pop, op de tweede schijf staan nooit eerder uigebrachte nummers van Jackson. Ook is er een gedicht van de zanger te horen met de titel 'Planet earth', dat hij zelf schreef en voorleest.

Jackson overleed 25 juni aan een hartstilstand als gevolg van verkeerd medicijngebruik. Zijn dood kwam drie weken voordat de concertreeks van vijftig 'This is it'-shows in Londen van start zou gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen