Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Travolta spreekt over dood zoon

Shownieuws

John Travolta heeft wanhopig geprobeerd zijn zoon Jett te redden. Zijn 16-jarige zoon stierf in januari aan een zware toeval tijdens een familievakantie.

(Novum/AP) - John Travolta heeft wanhopig geprobeerd zijn zoon Jett te redden. Dat vertelde de acteur woensdag tijdens de rechtszaak waarin hij getuigde tegen de mannen die hem wilden afpersen na het overlijden van Jett.

Zoon Jett overleed in januari tijdens een familievakantie op de Bahama's aan een toeval. De jongen leed aan de ziekte van Kawasaki, een auto-immuunziekte, waarbij bloedvaten in het lichaam ontstoken raken. "Hij had om de vijf tot tien dagen epileptische aanvallen", vertelde Travolta. De 55-jarige acteur bevestigde ook voor het eerst de geruchten dat zijn 16-jarige zoon autistisch was.

Ambulancebroeder Tarino Lightbourne en voormalig politicus Pleasant Bridgewater vroegen naar verluidt 25 miljoen dollar aan Travolta en zijn vrouw Kelly Preston, in ruil voor het niet naar buiten brengen van een document. Het zou gaan om een document waarin stond dat ambulancepersoneel niet verantwoordelijk gehouden kon worden toen de Travolta's een ambulance voor Jett weigerde. Volgens de politie was hier echter nooit sprake van.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen