Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diana Ross gaat alles uit de kast halen

Shownieuws

De Amerikaanse zangeres Diana Ross is blij dat twee van de drie concerten in het Arnhemse Gelredome doorgaan. Dat vertelde de zangeres aan RTL Boulevard.

De Amerikaanse zangeres Diana Ross is blij dat twee van de drie concerten in het Arnhemse Gelredome doorgaan. Dat vertelde de zangeres woensdag aan RTL Boulevard.

De shows stonden op losse schroeven vanwege het faillissement van de organisator The Entertainment Group. Om de Symphonica in Rosso-concerten te kunnen betalen geeft Marco Borsato samen met vrienden twee benefietconcerten. Onder meer Guus Meeuwis, Paul de Leeuw, Jan Smit en Do zingen het geld voor de grootse shows bij elkaar.

Ross liet enthousiast weten dat ze haar allerbeste personeel mee naar Nederland neemt. "Het wordt een hele bijzondere samenwerking." Borsato liet eerder weten dat mensen die kaartjes voor de derde show hebben aangeschaft op 16 of 17 oktober naar Diana Ross mogen.

Staatssecretaris van Economische Zaken Frank Heemskerk, voelde zich ook geroepen om te reageren op deze kwestie. Heemskerk vindt dat er een code in de branche moet komen zodat mensen een garantie moeten krijgen op concertkaarten. "Er moeten regels komen voor ticketbureaus", liet Heemskerk weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen