Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van den Ende: Borsato is erbij gelapt

Shownieuws

Joop van den Ende is ervan overtuigd dat Marco Borsato 'erbij is gelapt'. Borsato raakte zijn kapitaal kwijt toen The Entertainment Group failliet ging.

Joop van den Ende is er 'oprecht' van overtuigd dat Marco Borsato 'erbij is gelapt'. Dat vertelde Van den Ende voor de camera van SBS Shownieuws. Borsato raakte zijn kapitaal kwijt toen artiestenbureau The Entertainment Group, waar hij veel geld in investeerde, failliet ging.

Borsato klopte aan voor hulp bij Stage Entertainment, het productiebedrijf van Joop van den Ende. Van den Ende, die al lang bevriend is met de zanger zag dit niet zitten. "Het bedrijf was niet meer te redden." Het uitgavepatroon was volgens de mediamagnaat 'behoorlijk grof'. Hij hoopt dat tot de laatste steen wordt uitgezocht wat er mis is gegaan.

Van den Ende legt de schuld neer bij het financiële wanbeleid van The Entertainment Group. "Marco zingt de longen uit zijn lijf terwijl het geld aan de andere kant wordt uitgegeven aan dingen die daar niets mee te maken hebben". Marco Borsato is volgens hem niet goed voorgelicht.

De zanger stak de afgelopen jaren negentig procent van de inkomsten van zijn live-concerten in het bedrijf en stond persoonlijk garant.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen