Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Timberlake gaat acteren in Facebook-film

Shownieuws

Zanger Justin Timberlake heeft een rol gescoord in een film over Facebook. De zanger kruipt in de huid van Sean Parker, de oprichter van de netwerksite.

Zanger Justin Timberlake heeft een rol gescoord in een film over Facebook. Voor de film, 'The Social Network', kruipt de zanger in de huid van Sean Parker, de oprichter van de netwerksite. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

De film gaat over de ontwikkeling van de site, die in 2004 op de campus van de Harvard University in het leven is geroepen. In de film is te zien hoe het plotselinge succes van facebook de levens van de klasgenoten die de site creëerden hun leven drastisch veranderde.

Naast Timberlake gaat ook Jesse Eisenberg in de film spelen. Hij kruipt in de huid van Mark Zuckerberg, een van de andere oprichters van Facebook. De rol van nog een van de oprichters van Facebook, Eduardo Saverin, gaat Andrew Garfield voor zijn rekening nemen. David Fincher, die ook films als 'The Curious Case of Benjamin Button' en 'Fight Club' op zijn naam heeft staan, tekent voor de regie.

De opnames gaan volgende maand van start in Boston. Eerder speelde Timberlake in films als 'The open road' en 'Bad boys II'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen