Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Greenday vermaakt publiek met meer dan muziek

Shownieuws

Greenday gaf vrijdag een vermakelijke show in de Rotterdamse Ahoy. Het was niet alleen muziek die tijdens het concert van de punkband centraal stond.

Greenday gaf vrijdag een vermakelijke show in de Rotterdamse Ahoy. Het was niet alleen muziek die tijdens het concert van de punkband centraal stond. De band pakte groots uit met allerhande vormen van entertainment.

Als een ware orkestleider dirigeerde gitarist en leadzanger Billie Joe Armstrong het publiek. Ook liet hij een jongen op het podium een paar regels meezingen om hem vervolgens te laten stagediven in het publiek.

Niet alleen degenen die een plaatsje dicht bij het podium hadden, kregen de kans om naast hun idolen te staan. Een meisje dat op de eerste ring zat, liet zich dapper over de balustrade zakken. Via de schouders van een beveiliger werd ze op het podium getild, alwaar ze het publiek en de band mocht natspuiten met een groot waterpistool.

Vuurwerk, confettikanonnen, verkleedpartijen op het podium en de blote kont van Armstrong, aan entertainment ontbrak het niet. Maar ook de nummers die je verwacht bij een concert werden met veel gejuich ontvangen. De plaatsnamen in de liedjes werden vaak vervangen door 'Rotterdam'. Met ook nog twee toegiften kreeg het publiek meer dan waar voor zijn geld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen