Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouders Lindsay Lohan maken zich zorgen

Shownieuws

Dina en Michael Lohan, de gescheiden ouders van Lindsay Lohan maken zich ernstige zorgen om hun 23-jarige dochter. En dat doen ze ieder op hun eigen manier.

De gescheiden ouders van Lindsay Lohan maken zich ernstige zorgen om hun 23-jarige dochter. En dat doen ze ieder op hun eigen manier. Mama Lohan kan de kritiek op haar dochter niet meer aanhoren, terwijl papa Lohan zich zorgen maakt om Lindsay's medicijnverslaving.

De moeder van Lindsay lanceerde vrijdag haar eigen schoenenlijn. Daarbij kon ze het niet laten haar dochter te verdedigen. "Ze heeft geweldige dingen in Parijs gedaan. Geloof niet wat je leest. Lindsay is een genie". Dat schrijft het Amerikaanse OK! Magazine.

Met haar uitspraak doelt Dina Lohan op de kritiek die haar dochter eerder deze week kreeg. Lindsay presenteerde samen met ontwerpster Estrella Archs haar eerste kledingcollectie voor het Parijse modehuis Ungaro. De show kreeg slechte kritieken.

Ook vader Michael Lohan bekommert zich om de situatie van zijn dochter. Hij liet eerdere deze week weten een interventie te willen plannen om zijn dochter van haar verslaving aan medicijnen af te helpen. Hij noemde Heath Ledger of Michael Jackson als schrijnend voorbeeld.

Dina Lohan distantieert zich van de vader van haar kind, die in 2007 vrijkwam na twee jaar in de gevangenis te hebben doorgebracht wegens een poging tot mishandeling en rijden onder invloed. "Ik speel niet alles via de media zoals hij doet. Hij is vervreemd van Lindsay. Hij weet niet eens wat er in haar leven omgaat. Ze hebben geen contact."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen