Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Single Michael Jackson maandag online

Shownieuws

'This is it' van Michael Jackson is op 12 oktober om zes uur 's ochtends online te beluisteren. Het nummer is voor het eerst te horen op Michaeljackson.com.

De single 'This is it' van Michael Jackson is op 12 oktober om 06.00 uur Nederlandse tijd online te beluisteren. Het nummer is voor het eerst te horen op Michaeljackson.com. De overleden zanger wordt op de plaat ondersteund door achtergrondzang van zijn broers.

Over twee weken wordt een dubbel-cd, inclusief de single 'This is it', uitgebracht. De eerste cd bevat bekende hits van de King of Pop, op de tweede schijf staan nooit eerder uitgebrachte nummers van Jackson. Ook is er een gedicht van de zanger te horen met de titel 'Planet earth', dat hij zelf schreef en voorleest.

Jackson overleed 25 juni aan een hartstilstand als gevolg van verkeerd medicijngebruik. Zijn dood kwam drie weken voordat de concertreeks van vijftig 'This is it'-shows in Londen van start zou gaan. De gelijknamige film, die een kijkje achter de schermen van de show geeft, gaat in de nacht van 27 op 28 oktober in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen