Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers moeite met doneren kleding

Shownieuws

De Nederlandse sterren hebben hun beste beentje weer eens voor gezet. Speciaal voor het goede doel trokken zij een kledingsstuk uit de kast om te doneren.

De Nederlandse sterren hebben hun beste beentje weer eens voor gezet. Speciaal voor het goede doel trokken zij een kledingsstuk uit de kast om te doneren. De actie werd georganiseerd door Orange Babies en leverde een mooie verzameling designerkleding op.

Het weggeven van de kledingstukken ging de vrouwelijke BN'ers niet in de koude kleren zitten. Monique des Bouvrie had zichtbaar moeite met het schenken van haar blauwe jurk Versace-jurk. "Ik vind het eigenlijk heel erg om hem weg te doen, maar hij past niet goed", vertelt ze. Ook Caroline Tensen vond het moeilijk om haar pumps van Dior van de hand te doen. "Maar ze zijn zo smal dat ik ze maar één keer heb aangehad."

Mannen hadden duidelijk minder moeite met afstand nemen van hun kleding. Jan des Bouvrie zou voor het goede doel zelfs terplekke uit de kleren gaan. "Als er een bod op mijn jasje wordt gedaan, dan doe ik hem uit", besluit hij. Alle ingezamelde kleding wordt online verkocht. De opbrengst gaat naar Orange Babies, een stichting die Afrikaanse vrouwen met hiv en hun baby's helpt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen