Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Britney Spears verschijnt voor rechter

Shownieuws

Adnan Ghalib hangt een jaar gevangenisstraf boven het hoofd. Het voormalige vriendje van popster Britney Spears moest vrijdag voor de rechter verschijnen.

Adnan Ghalib, het voormalige vriendje van popster Britney Spears, hangt een jaar gevangenisstraf boven het hoofd. De 37-jarige paparazzo moest vrijdag voor de rechter verschijnen voor het doorrijden na een ongeluk waarbij een man gewond raakte.

De gewonde man kwam Ghalib een tijdelijk straatverbod overhandigen. De fotograaf was hier vast niet al te blij mee en reed op de man in, die daarbij ten val kwam en zijn pols brak. Daarna ging de boosdoener er vandoor. Het straatverbod was aangevraagd door de vader van Britney. Ghalib zou de curatele verstoren waaronder zijn dochter was geplaatst.

Ghalib ontkende zijn wandaad vrijdag niet voor de rechter, waardoor twee andere vergrijpen van Ghalib niet worden meegenomen bij zijn strafbepaling.

Britney beleefde twee jaar geleden een korte romance met de celebrityfotograaf, die ze leerde kennen tijdens zijn pogingen om een kiekje van de popdiva te maken. Volgende maand krijgt het ex-liefje van Britney te horen wat zijn straf is. De paparazzo loopt het risico om een jaar lang achter de tralies te belanden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen