Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Curry helpt kinderen uit gebroken gezinnen

Shownieuws

Christina Curry is na de breuk van haar ouders weer opgekrabbeld en wil nu kinderen uit gebroken gezinnen helpen. "Vooral veel erover praten", geeft ze als tip.

Christina Curry is na de breuk van haar ouders weer opgekrabbeld en wil nu kinderen uit gebroken gezinnen een hart onder de riem steken. In het tienerblad CosmoGirl doet de dochter van Patricia Paay en Adam Curry haar verhaal over de scheiding uit de doeken en geeft ze tips.

Curry wil de lezeressen vooral op het hart drukken dat ze afstand moeten nemen van de situatie. Ook geeft ze als tip mee dat er over de scheiding gepraat moet worden. "Ik heb de fout gemaakt om dit eerst niet te doen. Het helpt echt weet ik nu."

Dat haar vader Adam Curry het gezin verliet omdat hij verliefd was geworden op Micky Hoogendijk kwam als een donderslag bij heldere hemel. "Het doet pijn dat mijn moeder en ik niet genoeg voor hem waren", vertelt Christina. "We hadden het helemaal niet door. Ik was kapot van het nieuws en ik heb nog nooit zoveel gehuild als in die eerste dagen."

Ongeveer vier maanden later heeft Christina haar emoties weer in bedwang. "Het is een cliché maar tijd heelt alle wonden." Het is voor Curry wel even wennen dat haar moeder weer het vrijgezellenleven is ingedoken. "Eerst moest ik laten weten hoe laat ik thuiskwam, nu is het andersom!", vertelt ze lachend.

De 19-jarige Curry studeert momenteel aan een dramaschool in Londen. Ze heeft een relatie met Jake Stocks.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen