Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eén Symphonica in Rosso-concert sneuvelt

Shownieuws

Als gevolg van het faillissement van The Entertainment Group gaan slechts twee van de drie Symphonica in Rosso-concerten door. De show van 18 oktober vervalt.

Diana Ross staat over een paar weken niet drie, maar twee keer in het Arnhemse Gelredome. Als gevolg van het faillissement van The Entertainment Group gaan slechts twee van de drie Symphonica in Rosso-concerten door. Dat heeft Marco Borsato, aandeelhouder van het artiestenbureau, woensdag bekendgemaakt.

Het concert van 18 oktober gaat niet door. Mensen die kaartjes voor de show hebben aangeschaft, mogen op 16 of 17 oktober naar Diana Ross. Om Symphonica in Rosso te kunnen betalen geeft Marco Borsato samen met vrienden twee benefietconcerten. Onder meer Guus Meeuwis, Paul de Leeuw, Jan Smit en Do zingen het geld voor de grootse shows bij elkaar.

De benefietconcerten vinden plaats op 20 en 21 oktober in het Gelredome in Arnhem. Borsato laat weten dat de kaartverkoop zaterdag van start gaat. Het artiestenbureau waarin hij de afgelopen jaren veel geld stak, werd dinsdagmiddag failliet verklaard. The Entertainment Group (TEG) kwam financieel in de problemen door dubieuze overnames van een zusterbedrijf.

"Waarschijnlijk ben ik alles van de afgelopen twintig jaar kwijt", antwoordde een emotionele Borsato op de vraag voor hoeveel hij het schip in is gegaan. "Maar ik wil mijn verantwoordelijkheid nemen", verklaarde hij de redding van de Symphonica in Rosso-shows.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen