Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ex-vrouw vernielt auto van Usher'

Shownieuws

Usher heeft het bloed onder de nagels vandaan gehaald bij zijn ex. Onlangs riep hij de hulp in van de politie omdat zijn voormalige liefje zijn auto bekraste.

R&b-zanger Usher heeft blijkbaar het bloed onder de nagels vandaan gehaald bij zijn ex-vrouw Tameka Foster. Onlangs riep de zanger volgens entertainmentwebsite TMZ de hulp in van de politie omdat zijn voormalige liefje zijn terrein binnen was geglipt en een van zijn auto's bekraste.

Toen de politiemannen aankwamen was er geen spoor te bekennen van Foster. Hiermee is het drama tussen de twee nog niet afgelopen. Een paar dagen later belde de 'I need a girl'-zanger weer naar de politie omdat zijn ex, met wie hij twee kinderen heeft, niet uit zijn huis wilde gaan. Toen de politie arriveerde had zijn voormalige liefje alweer haar biezen gepakt.

Een woordvoerder van Foster laat in een verklaring weten dat dit de zoveelste poging van de r&b-zanger is om haar in een kwaad daglicht te plaatsen. Ook beweert de ex-vrouw dat ze zelf onverklaarbare krassen op haar wagen heeft.

In juni diende de zanger de scheidingspapieren in. Ondanks dat Usher in zijn nieuwe single 'Papers' laat weten dat hij zijn vrouw zo snel mogelijk wil dumpen, heeft hij de scheidingspapieren nog niet ondertekend. Het koppel stapte in augustus 2007 in het huwelijksbootje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen