Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zelfs Billy Ray wil dat Miley weer gaat Twitteren

Shownieuws

Countryzanger Billy Ray vindt dat dochterlief Miley Cyrus weer moet gaan Twitteren. "Je kunt niet iedereen in de steek laten. We rekenen op je."

(Novum/AP) - De meeste ouders willen juist dat hun kroost minder vaak achter de computer kruipt, maar de countryzanger Billy Ray Cyrus denkt daar kennelijk anders over. Billy Ray vindt dat dochterlief Miley Cyrus weer moet gaan Twitteren.

Het 16-jarige tienersterretje kondigde deze week aan dat ze voortaan geen berichten meer op de microblogsite zal zetten. Hiermee liet ze haar fans ontgoochelt achter, meer dan 1,1 miljoen mensen volgden haar perikelen online. De fans lieten zich echter zich niet zomaar afschepen en maakten een 'mileycomeback'-pagina aan.

Ook vader Billy Ray probeerde er met een dramtisch betoog een stokje voor te steken. "Miley, je bent het licht in een wereld vol duisternis. Je kunt niet iedereen in de steek laten" schreef de 'Achy Breaky Heart'-zanger op zijn Twitterpagina. "We rekenen op je."

Vooralsnog mochten deze acties niet baten. Het account van de Hannah Montana-ster staat op non-actief. In een van haar laatste berichten schreef ze dat Liam Hemsworth, haar medespeler van haar nieuwe film 'The last song' wilde dat ze haar Twitterpagina zou stopzetten. Hier voegde het tienersterretje geheimzinnig aan toe dat dit 'een goede reden' heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen