Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-vrouw Michael Jackson boos op roddeltante

Shownieuws

Debbie Rowe, de ex-vrouw van Michael Jackson, is kwaad. De vrouw waar Rowe haar woede op richt deed rake uitlatingen over Debbie in een televisieprogramma.

(Novum/AP) - Debbie Rowe, de ex-vrouw van Michael Jackson, is kwaad. De vrouw waar Rowe haar woede op richt deed rake uitlatingen over Debbie in een televisieprogramma. Rowe laat het er niet bij zitten en daagt de vrouw uit Florida voor de rechter.

De vrouw vertelde in juli in het televisieprogramma Extra dat Rowe geen voogdij zou willen krijgen over haar twee kinderen, die ze met Michael Jackson kreeg. Ze zou alleen maar geïnteresseerd zijn in geld van de familie, aldus de vrouw.

Rowe, de moeder van Paris en Prince Jackson, was laaiend om de roddels en eiste 336 duizend euro van de vrouw. De vrouw die de uitspraken deed, heeft niet gereageerd op de eis. Rowe schakelt daarom een rechter in.

Debbie Rowe en Katherine Jackson, moeder van Michael Jackson en voogd van zijn drie kinderen, kwamen in augustus tot een overeenkomst. Ze troffen een bezoekregeling. In de overeenkomst wordt niet gesproken over geld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen