Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Giraffen Michael Jackson in gevaar

Shownieuws

De giraffen van Michael Jackson lopen het gevaar om uit hun huis te worden gezet. Rambo, Jabbar Jr., Princess en Annie Sue woonden vroeger op Neverland.

De giraffen van Michael Jackson lopen het gevaar uit hun huis te worden gezet. Rambo, Jabbar Jr., Princess en Annie Sue woonden vroeger op landgoed Neverland. Toen in 2006 bleek dat Jackson zijn landgoed Neverland financieel niet meer draaiende kon houden, kocht dierenverzorgster Freddie Hancock de langnekken en bracht ze naar een reservaat.

Nu eist de gemeenteraad van Page in Arizona, de huidige woonplaats van de giraffen, een fikse bom duiten om de dieren te verzekeren, voor het geval er iets met ze gebeurt. Als hun baasje niet snel een verzekering ter waarde van 67 duizend euro regelt voor de giraffen moeten ze weg. Dat meldt het Amerikaanse TMZ.

Een probleem gooit echter roet in het eten. Om een verzekering voor een dergelijk bedrag af te sluiten heeft de aanvrager toestemming nodig van de gemeente. En juist die gemeente zou verzorgster Hancock weigeren de benodigde formulieren te geven. Een opmerkelijke kwestie, deze patstelling waar de vier dieren mogelijk de dupe van worden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen