Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ma Jackson wil niet naar Michaels film

Shownieuws

De première van Michael Jacksons film 'This is it' moet het waarschijnlijk doen zonder de moeder van de overleden popster. Katherine vindt het geen echte film.

De première van Michael Jacksons film 'This is it' moet het waarschijnlijk doen zonder de moeder van de overleden popkoning. Katherine Jackson zou niet naar de film willen omdat er niet in geacteerd wordt.

"Het is geen echte film, het zijn slechts een paar repetitiebeelden", zegt Katherine tegen de Amerikaanse site TMZ. 'This isn't it', kopt de entertainmentsite. Zij mag misschien niet naar de film willen, haar kleinkinderen staan te springen om met oma naar 'This is it' te gaan. De drie kinderen van de King of Pop, Paris, Prince en Blanket, zouden Katherine hebben gevraagd of ze mee mogen naar de bioscoop.

De Jacksonfamilie wordt op de première met open armen ontvangen. Er zijn maar liefst zestig plaatsen voor hen gereserveerd. Een van de familieleden zou de kaartjes hebben geregeld, tot grote ergernis van Katherine. Ma Jackson heeft er niet om gevraagd en de besteller had het eerst met haar moeten bespreken.

Filmproducent Sony regelt niet alleen vrijkaartjes voor de Jacksons. Het bedrijf zou de familie ook een privévoorstelling van 'This is it' hebben aangeboden. Onbekend is of Katherine daar wel naar toe wil. De film van Michael Jackson draait vanaf 28 oktober twee weken in de bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen