Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sugababe Amelle kampt met ernstige zenuwinzinking

Shownieuws

De heibel in de Britse popgroep Sugababes heeft haar tol geëist. Groepslid Amelle Berrabah is opgenomen in een privékliniek. Ze kampt met een zenuwinzinking.

De heibel in de Britse popgroep Sugababes heeft zijn tol geëist. Groepslid Amelle Berrabah is opgenomen in een privékliniek. Ze kampt met een ernstige zenuwinzinking. Dat laten haar collega's Heidi en Jade weten op hun website. De groep moet daarom een aantal optredens afzeggen, onder meer in Duitsland en Leeds.

De komende drie weken verblijft Amelle in een gezondheidskliniek ergens in Europa. Daar kan ze volledig tot rust komen en herstellen. De andere twee babes verwachten dat ze begin november weer aan de slag kan op het podium.

"Amelle en ik hebben een traumatische tijd achter de rug", schrijft groepslid Heidi. Daarmee doelt ze op de ruzies in de groep en het recente vertrek van Keisha Buchanan. De komst van vervangster Jade Ewan en de steunbetuigingen van duizenden fans deden de overgebleven zangeressen doen besluiten door te gaan.

Vorige maand verliet Keisha Buchanan de meidengroep na elf jaar trouwe dienst. Meningsverschillen en ruzies zorgden ervoor dat samenwerken onmogelijk was geworden. Zangeres Jade Ewan nam haar plek in. De Sugababes hadden in hun elfjarig bestaan verschillende samenstellingen en zijn bekend van hits als 'Hole in the head', 'Ugly' en 'Red dress'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen