Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opgelapte Stevie Nicks geeft Fleetwood Mac kleur

Shownieuws

Fleetwood Mac stond donderdag in een uitverkocht Ahoy. Een grotendeels ouder publiek vermaakte zich uitstekend met alle hits uit vervlogen tijden.

Fleetwood Mac stond donderdag in een uitverkocht Ahoy. Een grotendeels ouder publiek vermaakte zich uitstekend. Met nummers als 'Rihannon', 'Go your own way', 'Sara' en zelfs het aloude 'Oh well' kwamen vervlogen tijden tot leven.

Vandaag de dag telt de band nog de vier leden Mick Fleetwood (drums), zangeres Stevie Nicks, John McVie (basgitaar) en gitarist Lindsay Buckingham. Toetsenist Christine McVie is er wegens vliegangst niet meer bij.

Het laatste album van de band album dateert uit 2003. De band promootte tijdens het concert dus geen nieuwe cd, maar speelde hits uit de oude doos. "We just came to have some fun", was het motto van de avond.

Een bandlid voorkwam dat het optreden slechts een opsomming van 'golden oldies' werd. Buckingham slingerde de ene na de andere gitaarsolo de zaal in. Stevie Nicks, die haar hoge noten niet allemaal meer haalde, kleurde het optreden met haar wisselende kleding en accessoires. Ze oogde duidelijk afgeslankt, afgekickt, opgelapt en als herboren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen