Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rechter ontbiedt Lindsay Lohan

Shownieuws

Lindsay Lohan is door een rechter op het matje geroepen. De blondine moet op komen draven voor de rechtszaak die tegen haar loopt wegens rijden onder invloed.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan is door een rechter op het matje geroepen. De 23-jarige blondine moet persoonlijk op komen draven voor de rechtszaak die tegen haar loopt wegens rijden onder invloed. Dat is opmerkelijk, bij overtredingen als deze hoeft de aangeklaagde normaal gesproken niet in de rechtbank aanwezig te zijn.

De rechter is zo bezorgd over de geflopte modeontwerpster en actrice dat hij haar wil zien. Lohan zou zich niet aan de regels van het afkickprogramma houden dat ze verplicht moet volgen. Daarover klagen haar begeleiders, schrijft entertainmentwebsite TMZ. Als La Lohan zich niet aan de regels houdt, hangt haar een veel zwaardere straf boven het hoofd. Mogelijk verdwijnt ze achter de tralies.

Lohan kreeg in 2007 een proeftijd van drie jaar aan haar broek. Ook zat ze 84 minuten in een gevangenis. De actrice reed onder invloed van alcohol en drugs door Los Angeles en werd gesnapt. Lohan werd veroordeeld voor cocaïnegebruik, rijden onder invloed en roekeloos rijgedrag. Haar begeleiders beweren dat de blondine bar weinig heeft gedaan om haar alcoholinname te temperen, een zware overtreding. De uitspraak van de rechter wordt vrijdag verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen