Kies je favoriete radiostation

Dossiers

GTST-actrice verkast naar theater

Shownieuws

Alexandra van Alphenaar gaat opnieuw haar geluk beproeven in het theater. De GTST-actrice is tijdelijk te zien als Liesl von Trapp in 'The sound of music'.

Alexandra van Alphenaar gaat deze winter opnieuw haar geluk beproeven in het theater. De actrice, die de rol van doktersdochter Ronja Huygens speelt in Goede Tijden Slechte Tijden, is tijdelijk te zien als Liesl von Trapp in de musical 'The sound of music'.

Van Alphenaar deed eerder mee in de musicals 'Turks fruit' en 'Route 66' en mag de komende maanden in het Efteling Theater de oudste dochter van de Von Trapp-familie spelen. Zij zingt in de Oostenrijkse bergen liedjes als 'Edelweiss' en 'Do re mi'. Alexandra vervangt Anouk Maas, die vorig seizoen de rol van Liesl von Trapp speelde. Maas vertrok in juni naar de musical 'Hairspray'.

Producenten Olaf Vugts en Albert Verlinde zijn blij met de komst van Alexandra. "We hebben met dit multitalent een waardige opvolgster voor Anouk. We zijn ervan overtuigd dat 'The sound of music' een knaller wordt tijdens de komende feestdagen."

Van Alphenaar is van 20 november tot en met 31 januari in 'The sound of music' te zien. Eerder voegde V&V Entertainment ook al ex-GTST-actrice Inge Ipenburg aan de cast toe. Zij was in de beginjaren van de soapserie te zien als Martine Hafkamp.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen