Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boyzone's zetten tatoeage voor overleden Gately

Shownieuws

De Boyzone-leden hebben hun overleden bandmaatje Stephen Gately geëerd met een tatoeage. Gately stierf zaterdag op 33-jarige leeftijd.

De Boyzone-leden hebben hun overleden bandmaatje Stephen Gately geëerd met een tatoeage. Op foto's die Britse kranten publiceerden is te zien dat Ronan Keating een tatoeage op zijn arm heeft laten zetten met het geboorte- en sterfjaar van zijn overleden vriend. Bandlid Shane Lynch heeft een supermanteken op zijn hand laten graveren met daaronder de jaartallen van Gately.

De andere bandleden Keith Duffy en Mikey Graham hebben naar verluidt dezelfde tatoeage gezet. Deze waren kennelijk onder hun kleding verstopt toen de mannen voor het eerst publiekelijk spraken over Gately.

"Afgelopen zaterdag is onze wereld voorgoed veranderd toen we onze vriend en broeder verloren", vertelde de geëmotioneerde Keating. "Stephen leefde om op te treden en hield er oprecht van om op het podium te staan."

Wat de vier rouwende bandleden in de toekomst gaan doen, is voor hen naar eigen zeggen nog te pijnlijk om over na te denken. "We weten alleen wel dat niets hetzelfde zal zijn zonder onze dierbare vriend Stephen."

Stephen Gately stierf zaterdag een natuurlijke dood tijdens zijn vakantie op Mallorca. Hij overleed op 33-jarige leeftijd door vochtophoping in zijn longen. De zanger wordt zaterdag begraven in zijn geboorteplaats Dublin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen