Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohans proeftijd met jaar verlengd

Shownieuws

De proeftijd van Lindsay Lohan wordt met een jaar verlengd. Lohan moest op komen draven voor de rechtzaak die tegen haar loopt wegens rijden onder invloed.

De proeftijd van Lindsay Lohan wordt met een jaar verlengd. De 23-jarige blondine moest vrijdag op komen draven voor de rechtzaak die tegen haar loopt voor rijden onder invloed. De blondine kreeg er een jaartje bij omdat La Lohan zich niet aan de regels van het afkickprogramma dat ze verplicht moet volgen hield.

Lohan maakte zich kennelijk niet al te grote zorgen. Ze kwam vrijdag namelijk anderhalf uur te laat bij de rechter aan, meldde het Amerikaanse People.

De actrice en geflopte modeontwerpster kreeg in 2007 een proeftijd van drie jaar aan haar broek. Ook moest ze 84 minuten achter de tralies doorbrengen. De actrice reed onder invloed van alcohol en drugs door Los Angeles en werd gesnapt.

Lohan werd veroordeeld voor cocaïnegebruik, rijden onder invloed en roekeloos rijgedrag. Haar begeleiders beweren dat de blondine bar weinig heeft gedaan om haar alcoholinname te temperen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen