Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diana Ross houdt van het Nederlandse publiek

Shownieuws

Diana Ross is gek op het Nederlands publiek. Althans, dat vertelde de diva of soul vrijdag tijdens de Symphonica in Rosso-concerten.

Diana Ross is gek op het Nederlands publiek. Althans, dat vertelde de diva of soul vrijdag tijdens de Symphonica in Rosso-concerten in het Gelredome in Arnhem. "Ik ben zelf praktisch Nederlands", zei de diva tijdens haar optreden. De Amerikaanse ster vertelde dat ze veel goede herinneringen heeft aan de polder.

Ross opende de show met haar evergreen 'I'm coming out'. De Nederlandse artiest Alain Clark kreeg de eer om met Ross het nummer 'Reach out and touch' te zingen. Ross verwisselde zoals een echte diva betaamt meerdere keren van jurk. Bij iedere nieuwe outfit droeg de flamboyante zangeres overigens wel enorme veren boa's.

De show van dit jaar was meer ingetogen vergeleken met die van vorig jaar. Toen werd flink uitgepakt met waterkanonnen, zwevende acts en acrobatiek. De concerten van Diana Ross gingen bijna niet door vanwege het faillissement van The Entertainment Group. Met onder meer de twee concerten die Marco Borsato op touw heeft gezet, worden de Symphonica in Rosso-concerten bekostigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen