Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe gaat voor 'strak appartement'

Shownieuws

Kleine kans dat Yolanthe Cabau van Kasbergen de zijden bloemen uit huize Smit in haar nieuwe stulpje zet. "Ons appartement in Milaan is best strak".

De kans dat Yolanthe Cabau van Kasbergen de zijden bloemen uit huize Smit in haar nieuwe stulpje in Milaan zet is klein. "Het appartement dat we hebben gevonden is best strak. Ik vind het leuk om daar ook strakke meubels bij te zoeken", vertelde het liefje van voetballer Wesley Sneijder vrijdag aan RTL Boulevard. "Ik denk dat het heel erg mooi gaat worden."

Hoewel de tortelduifjes al vrij snel besloten om samen te gaan wonen, doen ze het nog even rustig aan voor wat betreft gezinsuitbreiding. "Natuurlijk heb ik de droom om moeder te worden, zoals zoveel meisjes," vertelde Yolanthe. "Maar dat betekent niet dat ik nu zwanger wil worden."

Voorlopig is de meest sexy vrouw van Nederland nog druk in de weer met het inrichten van het nieuwe huis en presenteren. De 24-jarige brunette gaat een nieuw Tros-programma presenteren dat gebaseerd is op het Amerikaanse kinderprogramma 'My dad is better than your dad'.

In het programma gaan vaders onderling de strijd met elkaar aan. "Vaders moeten bijvoorbeeld darten met hun eigen kinderen. Het klinkt heel cru hoe ik het nu vertel, maar de kinderen worden gegooid met ontstoppers in hun hand", verklaarde de voetbalvrouw.

De zijden bloemen hield Yolanthe over aan haar relatie met Jan Smit. Nadat de relatie met de Volendammer sneuvelde ging moeder Smit in de aanval. Ze beschuldigde haar wulpse ex-schoondochter ervan het huis van de Volendamse zanger te hebben leeggeroofd. Zo zou ze onder meer met konijnenbontjes, linnengoed, handdoeken, kandelaars en de zijden bloemen aan de haal zijn gegaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen